Véleményem a Tutiraviszről – 2018.05.18.

budapesti költözésünk!

Szeretném Veletek megosztani élményemet , amely egy nagyon kellemes csalódással végződött végül!

Először is egy rémálommal kezdődött a kálváriánk ,ami a költözésünket illeti,  életünk egy sarkalatos pontján,mikor a  várva várt nap eljött és birtokba vehettük álmaink otthonát.

Az internetről megrendeltünk egy ˘profi˘ bútorszállító céget, kB 2 héttel a költözésünk napja előtt. Reggel 9.00.ra vártuk a srácokat , de csak vártunk, vártunk és vártunk. Többszöri telefonhívásom süket fülekre talált,  a profi cég eltűnt, mint az a bizonyos szürke szamár a ködben. Ott álltunk a teljesen bedobozolt életünk előtt és teljesen összeomlottunk. Ekkor végső elkeseredésünkben átmentem a szomszédhoz internetet kuncsorogni,mert a wifi  router is már valamelyik doboz alján volt. Meg is találtam a költöztetés azonnal kulcsszóra a fiúkat. Azt ígérték délre itt lesznek, mert éppen úton voltak egy vidéki szállításról a főváros felé. Ennek borzasztóan megörült a mi kis illusztris társaságunk és egy apró kis reménysugár csillant meg kisírt szemeimen. Persze nagyon izgultunk, vajon ez is egy olyan ˘profi˘ cég, mint az előző? 12.00.kor megcsörrent a telefonom, a srácok voltak, miszerint megérkeztek a ház elé. A srácok felmérték a terepet és végre elkezdődött a pakolás. A 3 fiatalember ,mint a szorgos kis hangyák csak jöttek_mentek , fogytak is a dobozok, zsákok szép számmal, bár én kicsit aggódva figyeltem az eseményeket, félvén attól, hogy nem fog beférni minden bútorunk és holmink, amely a 120nm es házunkban az évek alatt felhalmozódott. De a fiúk csak dolgoztak az arcukon a teljes nyugalom kiült és TÉNYLEG profi módon koordinálták a munkafolyamatot, a felpakolás sorrendjét. És csak fogytak a dolgok, kb a költözés kétharmadánál vettem a bátorságot, hogy kimenjek megnézni, hogy állnak hellyel a teherautón, ekkor meglepődve konstatáltam , hogy félig még szinte üres a plató, a bútoraink viszont majdnem teljesen elfogytak. minden darab a szakszerűen a plató falához rögzítve, pokrócokkal letakargatva , szinte légmentesen egymásba forgatva várták, hogy új helyükre útnak induljanak. Potom 2 óra alatt minden holmink bekerült a teherautó feneketlen gyomrába.   Elindultunk! Kezdtem látni a fényt az alagút végén! A reggeli rémálom már a múlté, a teherautó 25 perccel az indulás után leparkolt az ablakunk előtt közvetlen. A srácok már jöttek is dunyháikkal , először értetlenül nézve: biztos elfáradtak és ledőlnek kicsit. De ehelyett kitárták a kétszárnyú ablakot, a párkányra terítették dunyháikat és elkezdték az ablakon keresztül beadogatni a berendezési tárgyainkat és a temérdek dobozt, zsákot, egyéb holmijainkat. Mire felocsúdtam már tele volt a házunk a teherautó pedig kiürült. Valamivel több,  mint 3 óra alatt  végeztek, úgy , hogy még a nagyobb bútorokat, kanapét, szekrényeket, fr.ágyat, hűtőt, mosógépet, stb. a helyükre rendezték, bekötötték, össze akasztották. Már csak a kicsomagolás maradt Nekünk. Nem hittem a szememnek és örömömben majdnem elsírtam magam. De mire a számlát megkaptam a fiúk már összepakolva ,indulásra kész búcsúztak, mondván rohannak, hogy a következő költöztetésről el ne késsenek!

Rászolgáltak valóban a tutiravisz névre! Hálám Nektek Fiúk!

Budapest, 2016.November.17.

Kissné

5 thoughts on “Véleményem a Tutiraviszről – 2018.05.18.

  1. Manci néni Reply

    Kedveskéim!
    Nagyon ügyesek voltak! Ajánlani fogom Önöket! Pontos ,precíz ,megbízható költöztetők, csak ajánlani tudom mindenkinek.Rendkívül gyors munkát végeztek. Kedvesek voltak,meg sem álltak, folyamatosan csak hordták a bútorokat,dobozokat, zsákokat.
    Még egyszer nagyon köszönöm a Költöztető srácoknak!

  2. Tóth István Reply

    Köszönjük szépen a gyors költöztetést!
    Remek munka!!!

  3. Igor Reply

    Jó napot a tisztelt olvasónak!

    Édesanyám és én kerületen belül költöztünk, de azért volt cuccunk. Srácok nem ijedtek meg még a pianínótól se, ami a páncéltőkés fajta és meg kell hagyni van súlya 🙂 . Érkezés után 10 perccel kB már pakoltak ki a komplett két szobát. Volt egy fiatal srác aki úgy pakolgatta a kocsin a bútorainkat, mintha az övé lenne , vigyázott a törékeny dolgokra, ágyak ,kanapék borítására is. Úgy beforgatta, hogy csak néztem milyen ügyes.A két szobából a nagy teher autó félig se volt . Ezután elindultak, mindent szakszerűen leszállítottak, a pianínót is sértetlenül kaptuk vissza, úgyhogy a hangja sem ment el.Aztán másnap az új házba, kinéztem egy hűtőt a Média Markba, az Aréna plazába. Felhívtam őket, hátha el tudják hozni és azt mondták igen, most épp még dolgozunk, de az ez utáni munka után persze. Én örültem is neki, nem kell keresni senkit megbeszéltük mikor találkozzunk ott, ők pontosan ott voltak, feldobták a hűtőt. Kihozták ,berakták nekem a helyére ahova mondtam .Ezúttal köszönöm a munkájukat, főleg a szimpatikus fiatal srácnak,hogy berakta.Legközelebb is hozzájuk fordulok, ha szállítani kell, mert ők jók.

    Köszönöm, hogy elolvasta: Igor

  4. Somorjaine Reply

    Üdvözlöm!Ma költöztettek minket a srácok a 20-ik kerből a Podmaniczkybe.Muszáj kifejeznem elégedettségemet.Semmit el nem törtek, mindenre odafigyeltek, maximálisan együttműködtek mindenben, emberileg is le a kalappal.Mindenkinek Önöket fogom ajánlani és ha úgy van újra igénybe venni????.Hálás köszönet.A srácok külön prémiumot is megérdemelnének.Szívélyes üdvözlettel.Somorjainé

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.